U woont in BelgiŽ

U woont in BelgiŽ en u wilt aankopen of herfinancieren, ook hier bieden wij gedegen oplossingen waardoor u maandelijks veel geld kunt besparen.

Wij onderscheiden hier twee categorieŽn:

  • Hypotheek oversluiten: U heeft reeds een bestaande hypotheek bij een Belgische of Nederlandse bank en u wilt de mogelijkheden bekijken om uw hypotheek over te sluiten. De navolgende redenen kunnen ten grondslag liggen; Lagere maandlasten, een langere looptijd ( maximaal 30 jaar ), extra financiŽle ruimte voor verbeteringen aan de woning, samen brengen van diverse schulden - kredieten, enzÖ! U dient echter rekening te houden met extra notariskosten en een eventuele wederbeleggingsvergoeding ( boeterente ). De notariskosten kunt u zelf uitrekenen op www.notaris.be . De boeterente bedraagt in de regel 3x de maandrente. Of het nu lagere maandlasten zijn of centralisatie, wij maken met u een vrijblijvende afspraak en bekijken samen met u de mogelijkheden om uw bestaande hypotheek over te sluiten.


  • Aankoop woning: U zit momenteel in een huurwoning en denkt erover een onroerend goed aan te schaffen in BelgiŽ, of u heeft uw huidige woning verkocht en wenst nieuw te kopen of te bouwen. Geheel afgestemd op uw behoeften kunnen wij u een passend, op maat gemaakt, voorstel uitwerken. Tevens begeleiden wij u geheel in het aankoopproces alsmede het gehele verzekeringspakket. Van Aankoop tot Ziektekostenverzekering ! Laat u zich door "de Belgie Hypotheek specialist" bestaan in een van de grootste uitgaven in uw leven. Klik op onze button 'Aankoopbegeleiding' voor gedetailleerde informatie.

Vult u ons afspraakformulier in en een adviseur neemt binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.


Stuur aan vriend(in)Pagina printen