Disclaimer

Disclaimer
De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Belgiehypotheek.info is echter in geen geval aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het gebruik van of het nemen van beslissingen op basis van de informatie en overige inhoud op deze website. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie en overige inhoud op deze website. Ook voor de informatie van derden, waarnaar wordt verwezen door middel van links of door gebruik van ter beschikking gestelde informatie, is HypoVision NL niet aansprakelijk. Door het gebruik van de site gaat U automatisch akkoord met de genoemde uitsluiting van aansprakelijkheid. Indien u gebruik maakt van onze diensten verklaart u akkoord te gaan met onze advieswijzer.

Privacy
Belgiehypotheek.info confirmeert zich volledig aan de wet op de privacy zoals die geldt in Nederland. Voor zover persoongegevens vrijwillig worden opgegeven, bijvoorbeeld voor de e-mail nieuwsbrief, worden deze uitsluitend en alleen gebruikt door HypoVision Nederland. Gegevens zullen op geen enkele wijze verkocht, verhuurd, verstrekt of uitgeleend worden aan derden.

Copyrights
Informatie en/of beeldmateriaal op deze website mag niet worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van belgiehypotheek.info.belgiehypotheek.info 06-10-2004


Stuur aan vriend(in)Pagina printen